BU GÜZELLİK KORE'DEN GELİYOR!
BU GÜZELLİK KORE'DEN GELİYOR!
BU GÜZELLİK KORE'DEN GELİYOR!
En Sevilen Kore Cilt Bakım Markası; d’Alba

En Sevilen Kore Cilt Bakım Markası; d’Alba

En Sevilen Kore Cilt Bakım Markası; d’Alba

d'Alba ürünleri, en kaliteli beyaz trüf ve sağlıklı doğal bileşenlerle zenginleştirilmiştir. Bu özel formülasyonlar, her cilt tipi için güvenli kullanım sağlarken aynı zamanda cildinize lüks bir dokunuş sunar.

d’Alba ürünlerinden birkaç tanesini tanıtmak istersek;

d’Alba Aromatic Spray Serum 60ml - Yoğun nemlendirici ve besleyici sprey serum

Cildi nemlendiren, besleyen ve elastikiyet kazanmasına yardımcı olan çift fazlı spray serumdur.

Tonik + Mist + Serum + Esans hepsi Tek Bir Üründe!

d'Alba White Truffle First Spray Serum Vegan 100ml - Nemlendirici ve Besleyici Serum

Beyaz Trüf mantarı ve besleyici içeriklerle cildi besleyici ve nemlendirici çift fazlı ödüllü serumdur.

Niçin Sprey Serum?

d'Alba markası ürünlerini en elverişli ve hijyenik biçimde geliştirmeye adamış bulunuyor; aynı zamanda cilt bakım rutini süresini kısaltırken tüm organik ve etkili içerikleri göz önünde bulunduruyorlar.

En popüler sprey serumlarının tamamı, geniş ve güçlü bir dağıtım için üst düzey bir pompa sprey ile özel olarak üretilmiştir.

Farklı pompa sprey tasarımları üzerine yapılan araştırmalar ve geliştirilen icatlar ile spreyleri sürekli olarak iyileştirmekteler.

Bu sebeple, "Beyaz Trüf First Sprey Serumu" , pratikliği, farklılığı ve etkinliği ile geniş çapta tanınmakta ve çeşitli ünlüler ile farklı ülkeler tarafından büyük ölçüde takdir edilmektedir.

d'Alba Ürünleri Vegan Mıdır?

Günlük kullanıma uygun olan d’Alba markalı ürünler, her cilt tipine uyum sağlar, cildin nem ve yağ dengesini korumaya yardımcı olur. Ayrıca, VEGAN sertifikasına sahiptir.

d'Alba Waterful Essence Sun Cream 50ml- Güneş Kremi

Spf 50+ PA++++ koruyucu etkiye sahip, ciltte ağırlık ya da beyazlık bırakmayan kimyasal koruyuculu güneş kremidir.

d’Alba Güneş Kremi Su Bazlı Mıdır?

d'Alba markasının ürün çeşitleri, kullanıcıya konforlu bir deneyim sunar. Özellikle su bazlı güneş kremleri, hafif yapılarıyla genellikle yağlı cilt tipine sahip olanlar tarafından tercih edilir.

d'Alba Waterfull Essence Tone Up Sun Cream - SPF50+ PA++++ Aydınlatıcı ve Ton Eşitleyici Güneş Kremi

Güneşin zararlı ışınları olan UVA ve UVB ışınlarından koruyan, cilde ağırlık yada beyazlık bırakmayan tone up güneş kremidir. Cilt tonunu eşitlemeye ve daha aydıklık görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Neden Güneş Kremi Kullanmalıyız?

Güneş kremlerinin sadece yaz aylarında kullanılması gerektiği gibi yanlış bir inanış mevcuttur. Oysa, güneşin zararlı ışınlarına karşı her mevsimde ve her gün mutlaka güneş koruyucu ürünlerin kullanılması gerekmektedir.

Güneş kremi seçerken, birkaç önemli noktaya dikkat etmek gerekmektedir. Bu noktalar arasında SPF aralığı, cilt tipine uygunluk, içerik ve suya dayanıklılık gibi faktörler bulunmaktadır.

SPF aralığı, güneş koruma faktörü anlamına gelir. Doğru bir güneş kremi seçimi için SPF değerinin genellikle 15 ila 30 arasında olması önerilir.

En yaygın SPF aralıkları genellikle 15, 30 ve 50'dir. SPF 15, UVB ışınlarının %93'üne karşı koruma sağlamaya yardımcı olurken, SPF 30 %95'e ve SPF 50 ise %98'e kadar koruma sağlar.

Cilt tipine uygun güneş kremleri, son yıllarda dermokozmetik markaları tarafından geliştirilmektedir. Doğru bir güneş kremi seçimi için cilt tipimize uygun olanı tercih etmelisiniz.

Yağlı ciltliler, akışkan formdaki su bazlı güneş ürünlerini tercih edebilirler. Hassas veya kuru ciltliler ise daha yoğun kıvamlı güneş kremlerini tercih edebilirler.

Paylaş: